Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8

Факти за Храна и Пијалоци :

 

 

Последното нешто што го јадел Елвис Присли пред неговата смрт биле четири лажици сладолед и 6 чоколадни колачиња

4.9 / 5 (8 гласови)

 

Дипсоманија е неизмерна жед кон алкохолни пијалоци која никогаш неможе да се задоволи

4.3 / 5 (8 гласови)

 

Наместо роденденска торта, во Русија многу пати се служи роденденска пита

4.4 / 5 (5 гласови)

 

Сервирањето на сладолед врз пита од цреши некогаш било илегално во Канзас

4.1 / 5 (7 гласови)

 

Во 1810 година, Питер Дуранд ја измислил конзервата за зачувување на храната

5.0 / 5 (6 гласови)

 

52% од Американците пијат кафе

4.0 / 5 (2 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8

Copyright © 2018. All right reserved.