Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8

Факти за Храна и Пијалоци :

 

 

Јадењето глуварчиња ве тера да уринирате повеќе

5.0 / 5 (4 гласови)

 

Во Шпанија е вообичаено да ставаат чоколадно млеко или кафе на житариците за доручек

5.0 / 5 (2 гласови)

 

Температурата на млекото кога излегува од телото на кравата е 38 степени. Ова млеко брзо се става на ладно на температура од 4 степени

5.0 / 5 (1 гласови)

 

За да се направи пола кило путер се потребни 29 чаши млеко

5.0 / 5 (2 гласови)

 

Уапе индијанците, кои живеат во Амазонот, ја мешаат пепелта од нивните кремирани роднини со алкохол за потоа сите членови од фамилијата да ја пијат оваа состојка за спомен на починатиот

3.4 / 5 (7 гласови)

 

Биберот е најпопуларен зачин на светот

5.0 / 5 (3 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8

Copyright © 2018. All right reserved.