Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8

Факти за Храна и Пијалоци :

 

 

Студиите покажале дека со пуштање на спора музика во позадина додека јадете ве тера да јадете својата храна поспоро

5.0 / 5 (4 гласови)

 

Во Британија, еден од секои четири компири што се конзумираат е направен во помфрит

5.0 / 5 (2 гласови)

 

Во Белгија се произведуваат 172 000 тони чоколада годишно

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Чест пијалок на Тибетјаните е чајот од путер, кој се прави од путер, сол и циглен чај

2.7 / 5 (3 гласови)

 

Единствениот музеј за пуканки во светот е тој во Марион, Охајо во САД

3.9 / 5 (7 гласови)

 

Данска е земјата со најголемо конзумирање на бонбони со 13 килограми по човек годишно

5.0 / 5 (2 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8

Copyright © 2018. All right reserved.