Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8

Факти за Храна и Пијалоци :

 

 

Во Велика Британија се конзумира најмногу сладолед од цела Европа

4.5 / 5 (2 гласови)

 

Семките од јаболко содржат цијанид

4.8 / 5 (4 гласови)

 

Една личност, во просек, би поминала пет години јадејќи во текот на својот живот

4.5 / 5 (4 гласови)

 

Содата од цитрон "7 UP" била создадена во 1929 година. Оригиналното име на овој пијалок бил "Bib-Label Lithiated Lemon-Lime Soda", подоцна го смениле во "7 UP"

4.8 / 5 (5 гласови)

 

Со конзумирање на 8 јаготки ќе внесете повеќе витамин Ц, отколку со еден портокал

4.4 / 5 (5 гласови)

 

Компанијата на Кока Кола во својот асортиман има повеќе од 300 различни пијалоци

3.5 / 5 (4 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8

Copyright © 2018. All right reserved.