Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ...

Факти за Растенија и животни :

 

 

Не презимуваат сите поларни мечки, туку само оние женки кои се трудни

4.0 / 5 (2 гласови)

 

Не можете да дознаете дали боровинката е зрела по нејзината боја

5.0 / 5 (3 гласови)

 

Школките имаат околу 100 очи на работ на нивниот окоп

3.3 / 5 (3 гласови)

 

Еден мајмун бил осуден за пушење цигара, во Саут Бенд, Индијана.

3.3 / 5 (3 гласови)

 

Китовите убијци, кога патуваат во групи, дишат симултано.

5.0 / 5 (1 гласови)

 

Молците немаат стомак.

5.0 / 5 (2 гласови)

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ...

Copyright © 2018. All right reserved.