Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Факти за Растенија и животни :

 

 

Басенџи кучето е единственото куче што не знае да лае

4.7 / 5 (3 гласови)

 

Во просек, една млечна крава станува и легнува околу 14 пати во текот на денот

5.0 / 5 (4 гласови)

 

Армадилот може да се движи и под вода

5.0 / 5 (1 гласови)

 

Јазовецот може да идржи илјадници убоди од пчели кои би усмртиле некое друго животно

4.8 / 5 (5 гласови)

 

Зајаците живеат и до 10 години

3.7 / 5 (3 гласови)

 

Најбрзата змија на земјата е Црната Мамба, која може да се движи и до 10 километри на час

4.3 / 5 (3 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.