Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Факти за Растенија и животни :

 

 

Мачките имаат повеќе од сто вокални звуци, додека пак кучињата имаат само десет

4.5 / 5 (4 гласови)

 

Добитокот може да произведе и до 180 литри плунка во еден ден

3.5 / 5 (2 гласови)

 

Доматот и краставицата се овошја

4.1 / 5 (11 гласови)

 

Пантерот е познат како црн леопард, и всушност тој е од видот на леопарди. Ако погледнете од близу, можете да ги забележите црните точки на пантерот

4.0 / 5 (3 гласови)

 

Комарците имаат заби

4.0 / 5 (7 гласови)

 

Лубениците кои се состојат од 92% вода, всушност потекнуваат од пустината Калахари во Африка

4.3 / 5 (6 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.