Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ...

Факти за Растенија и животни :

 

 

Елените не јадат сено.

3.7 / 5 (3 гласови)

 

Од 20 000 видови на пчели, само 4 прават мед.

4.8 / 5 (5 гласови)

 

Животниот век на носорог е околу 50 години.

5.0 / 5 (2 гласови)

 

Рептилите не се потат, ниту пак имаат масни жлезди.

3.0 / 5 (2 гласови)

 

Крокодил може да се движи со брзина од 17км/час.

4.3 / 5 (3 гласови)

 

Октоподот има 3 срца.

4.5 / 5 (2 гласови)

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ...

Copyright © 2018. All right reserved.