Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ...

Факти за Растенија и животни :

 

 

Пчелите се познати по тоа што можат да излечат ревма.

4.8 / 5 (6 гласови)

 

Единствениот инсект кој може да ја сврти својата глава за 360 степени е богомолката.

4.0 / 5 (4 гласови)

 

Црната вдовица може да убие и до 20 љубовни партнери дневно.

4.8 / 5 (4 гласови)

 

Верверичката живее околу 9 години.

4.5 / 5 (4 гласови)

 

Мравките се тегнат кога ќе се разбудат. Исто така изгледаат како да се прозеваат пред да почнат со нивните работни обврски.

5.0 / 5 (2 гласови)

 

Пчелите имаат 5 очи. Три малечки на врвот од главата и 2 поголеми напред.

4.0 / 5 (1 гласови)

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ...

Copyright © 2018. All right reserved.