Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Факти за Растенија и животни :

 

 

Џигерот на поларните мечки содржи преголемо количество на витамин А, така што неговото конзумирање може да биде фатално по здравјето на човекот

5.0 / 5 (1 гласови)

 

Остригата може да си го промени полот

5.0 / 5 (4 гласови)

 

Еден вид на делфини од реката Инд и Ганг се раѓаат слепи. Затоа тиe имаат многу развиен сонарен систем

5.0 / 5 (2 гласови)

 

Малечкото од кенгур се вика џои

5.0 / 5 (6 гласови)

 

Лавовите не знаат да реваат се до својата втора година

5.0 / 5 (2 гласови)

 

Пеперутките можат да ја забележат црвената, зелената и жолтата боја

4.8 / 5 (10 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.