Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Факти за Разно :

 

 

Индија има најмногу пошти во светот

5.0 / 5 (1 гласови)

 

Повеќето невести ја планираат својата свадба од 7 до 12 месеци

4.5 / 5 (2 гласови)

 

Четиригодишно дете поставува во просек 400 прашања дневно

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Децата поминуваат повеќе време во сонување од возрасните

4.5 / 5 (2 гласови)

 

Човекот "испушта гасови" во просек 14 пати на ден

5.0 / 5 (5 гласови)

 

На површината на работната маса има околу 10 милиони бактерии

5.0 / 5 (1 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Copyright © 2018. All right reserved.