Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Факти за Разно :

 

 

Електричниот стол бил измислен од страна на стоматолог

4.5 / 5 (4 гласови)

 

Еден човек се смее во просек 15 пати на ден

5.0 / 5 (2 гласови)

 

Ајнштајн не можел да зборува течно на 9 годишна возраст. Неговите родители мислеле дека можеби е ретардиран

5.0 / 5 (8 гласови)

 

Винскиот оцет била најсилната киселина позната во древни времиња

5.0 / 5 (2 гласови)

 

Од сите сетила, најблиску поврзано со меморијата е сетилото за мирис

5.0 / 5 (4 гласови)

 

Поради огромната концентрација на сол во Мртвото Море, во него е невозможно да се гњури

4.5 / 5 (2 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Copyright © 2018. All right reserved.