Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Факти за Разно :

 

 

Ајфеловата кула тежи 9441 тон

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Статуата на Слободата тежи 225 тони

4.2 / 5 (5 гласови)

 

Расправиите во домот најчесто се случуваат во кујната

4.4 / 5 (7 гласови)

 

Во 1386 година во Франција, една свиња била обесена пред публика заради убиство на дете

3.6 / 5 (5 гласови)

 

Просечно 12 новородени дневно се даваат на погрешни родители

3.4 / 5 (5 гласови)

 

Повеќе од 50% од луѓето никогаш не направиле или не примиле телефонски повик

3.7 / 5 (3 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Copyright © 2018. All right reserved.