Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Факти за Разно :

 

 

Се претпоставува дека до крајот на 2000та година биле ископани вкупно 142 600 тони на злато во целиот свет

5.0 / 5 (4 гласови)

 

Пред да биде измислена климатизацијата, на мебелот биле ставани бели памучни навлаки за да биде поладно

4.8 / 5 (5 гласови)

 

Од двојките во брак, 70% од мажите и 60% од жените имаат извршено прељуба

4.3 / 5 (7 гласови)

 

Со еден нормален молив можете да исцртате линија долга 56 километри

5.0 / 5 (8 гласови)

 

Пепелашка е позната под името Рашин Коти во Шкотска, Зезола во Италија и Јехсен во Кина.

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Трите најпознати западни имиња во Кина се : Исус Христос, Ричард Никсон и Елвис Присли

5.0 / 5 (4 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Copyright © 2018. All right reserved.