Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Факти за Разно :

 

 

Тарабата (#) на вашата тастатура е позната под името октоторп

5.0 / 5 (4 гласови)

 

Најмладиот папа имал 11 години

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Познатиот Казанова (Џакомо Казанова) бил библиотекар многу години пред неговата смрт

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Децата повеќе сонуваат одколку што возразните

5.0 / 5 (5 гласови)

 

До нејзината смрт, Кралицата Елизабета I на Англија, поседувала преку 3000 вечерни фустани

5.0 / 5 (3 гласови)

 

Кина има повеќе популација што знае Англиски одколку САД

4.2 / 5 (5 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Copyright © 2018. All right reserved.