Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Факти за Разно :

 

 

Во Албанија, климањето со главата значи "Не", а "Да" е обратно

4.3 / 5 (12 гласови)

 

Друидите ја користеле имелата за да го прослават доаѓањето на зимата, 2000 години пред раѓањето на Христос

3.8 / 5 (5 гласови)

 

Во белата куќа има кино, базен, куглана, патека за трчање и тениско игралиште

3.9 / 5 (8 гласови)

 

Во Лондон, за време на гужва, сообраќајот просечно се движи со 13 километри на час

4.2 / 5 (5 гласови)

 

Постои град во Тексас кој се вика Динг Донг. Во 1990 тој броел 22 жители

4.4 / 5 (7 гласови)

 

Зборот Шпанија значи "земја на зајаци"

4.3 / 5 (12 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Copyright © 2018. All right reserved.