Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7

Факти за Работа-бизнис :

 

 

Просечниот број на навлаки за перници кои дневно се перат во МГМ Гранд хотелот во Лас Вегас изнесува 15 000

5.0 / 5 (3 гласови)

 

18% од приходите на Американците се троши за превоз

2.5 / 5 (2 гласови)

 

Државата Андора има стапка на невработеност од 0%

4.5 / 5 (8 гласови)

 

Првиот регистриран домеин воопшто бил symbolics.com

4.0 / 5 (3 гласови)

 

Business.com е моментално најскапиот домеин продаден за 7,5 милиони долари

3.0 / 5 (2 гласови)

 

Првиот е-маил бил испратен во 1971 година од страна на Реј Томлинсон

5.0 / 5 (4 гласови)

1 2 3 4 5 6 7

Copyright © 2018. All right reserved.