Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7

Факти за Работа-бизнис :

 

 

Првиот продукт кој бил скениран со бар код биле гумите за џвакање Wrigley's на 26 јуни 1974 година

4.8 / 5 (5 гласови)

 

Најголем број на такси возила има Мексико Сити кое може да се пофали со бројка од преку 60 000 возила

4.5 / 5 (4 гласови)

 

Во 2001 година петте највредни брендови биле: Coca-Cola, Microsoft, IBM, GE (General Electric) и Nokia.

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Близу 50% од интернет купувачите поминуваат на интернет повеќе од 5 часа неделно

4.5 / 5 (2 гласови)

 

Во 1961 година Реј Крок го купил "МекДоналдс" од браќата Мек Доналд за 2,7 милиони долари

5.0 / 5 (4 гласови)

 

Според истражувањата, најпродуктивен работен ден е вторник, а најмалку продуктивен е петок

5.0 / 5 (6 гласови)

1 2 3 4 5 6 7

Copyright © 2018. All right reserved.