Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7

Факти за Работа-бизнис :

 

 

Според компанијата Chanel, секои 30 секунди се продава по едно шишенце од парфемот Chanel No 5 некаде во светот

5.0 / 5 (4 гласови)

 

Првиот производ кој компанијата Sony го пуштила во продажба била печка за ориз

5.0 / 5 (3 гласови)

 

Yamaha е најголемиот производител на музички инструменти во Јапонија

5.0 / 5 (1 гласови)

 

САД и Канада се најголемите светски производители на хартија и производи од хартија

4.7 / 5 (3 гласови)

 

Првиот милијардер во светот бил магнатот со нафта Џон Рокфелер

4.0 / 5 (6 гласови)

 

Најголемиот работодавец во светот со преку 1,6 милиони вработени е Индијската железница

4.5 / 5 (4 гласови)

1 2 3 4 5 6 7

Copyright © 2018. All right reserved.