Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7

Факти за Работа-бизнис :

 

 

Околу 40% од оптекот на парите во САД после граѓанската војна биле фалсификат.

3.7 / 5 (3 гласови)

 

Секој Американец во просек има по 2 кредитни картички

4.0 / 5 (3 гласови)

 

Парите не се направени од хартија туку од памук

5.0 / 5 (6 гласови)

 

Најголем производител на софтвери надвор од САД е Ирска

5.0 / 5 (2 гласови)

 

Првиот ресторан во Холивуд бил отворен во 1919 година со име "Musso & Frank Grill"

5.0 / 5 (2 гласови)

 

Во далечната 1650 година во Европа бил напишан првиот чек

5.0 / 5 (2 гласови)

1 2 3 4 5 6 7

Copyright © 2018. All right reserved.