Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7

Факти за Работа-бизнис :

 

 

70% од сите сиромашни на светот се жени

3.0 / 5 (4 гласови)

 

Мекдоналдс рестораните опслужуваат неверојатни 43 милиони муштерии дневно

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Првиот Валмарт е отворен 1962 година, во Роџерс, Арканзас

5.0 / 5 (2 гласови)

 

САД ја купи Аљаска од Русија за 2 центи по акра

4.8 / 5 (6 гласови)

 

Колгејт имаше големи проблеми да се пробие како паста за заби во земјите со шпанско наречје. Колгејт преведено би била наредбата "оди обеси се"

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Потребни се околу 3 центи за да се направи банкнота од 1 долар во САД

5.0 / 5 (2 гласови)

1 2 3 4 5 6 7

Copyright © 2018. All right reserved.