Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Факти за Наука :

 

 

Планетата Уран има 27 месечини

3.5 / 5 (2 гласови)

 

Планетата Венера се врти спротивно на другите планети во сончевиот систем

5.0 / 5 (3 гласови)

 

Просечната густина на Универзумот изнесува меѓу 10 и 100 атоми на водород на секој кубен километар

3.6 / 5 (5 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Copyright © 2018. All right reserved.