Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ...

Факти за Медицина :

 

 

Карпентер мравките се користат за затворање на рани во Индија, Азија и Јужна Америка веќе 3000 години

4.5 / 5 (4 гласови)

 

Еден од дваесет луѓе имаат вишок ребро

5.0 / 5 (7 гласови)

 

Првиот лек кој е продаден во форма на таблета е Аспиринот

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Ребрата се помрднуваат околу 5 милиони пати годишно, секогаш кога дишете

4.7 / 5 (3 гласови)

 

Една четвртина од сите ваши коски е во вашите стапала

5.0 / 5 (3 гласови)

 

Не можете да се убиете задржувајќи си го здивот

4.7 / 5 (13 гласови)

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ...

Copyright © 2018. All right reserved.