Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Факти за Медицина :

 

 

Бебињата се раѓаат без бактерии во нивните тела.

5.0 / 5 (1 гласови)

 

Невронаучниците веруваат дека бебињата не сонуваат во првите неколку години од нивниот живот.

0.0 / 5 (0 гласови)

 

1 во 5.000 бебиња се раѓаат без анален отвор .

0.0 / 5 (0 гласови)

 

Жените кои 'рчат во текот на бременоста се со поголема веројатност да имаат помали бебиња, според една студија.

5.0 / 5 (2 гласови)

 

Дури до 1985 година, лекарите веруваа дека бебиња не чувствуваат болка и спроведуваа операции без анестезија.

0.0 / 5 (0 гласови)

 

20-месечно бебе стана најмладиот професионален фудбалер во светот, откако беше регрутирано од страна на белгиски клуб.

0.0 / 5 (0 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.