Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Факти за Медицина :

 

 

Над 90% од жените кои дознаваат дека носат бебе со Даунов синдром, ќе изберат абортус над зачување на нивните бебиња.

2.0 / 5 (1 гласови)

 

Бебиња се раѓаат со самосвест што им овозможува да ги разликуваат нивните тела од телата на останатите.

5.0 / 5 (1 гласови)

 

Помеѓу 1838 и 1960 година, повеќе од половина од фотографии направени беа од бебиња.

5.0 / 5 (1 гласови)

 

Од раѓање додека не научи само да оди во тоалет, бебето поминува во просек од околу 8000 промени на пелени.

5.0 / 5 (1 гласови)

 

Многу студии покажуваат дека предвремено родените бебиња имаат поголеми шанси да бидат леваци.

0.0 / 5 (0 гласови)

 

Џејмс Харисон дарувал крв повеќе од 1.000 пати, спасувајќи повеќе од 2 милиони неродени бебиња од Резус болеста.

3.0 / 5 (2 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.