Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Факти за Историја :

 

 

Првата земја која на жените им дала право на глас била Вајоминг

5.0 / 5 (3 гласови)

 

Велика Британија била првата земја која ги пуштила во употреба поштенските марки во 1840 година

4.3 / 5 (3 гласови)

 

За време на Калифорниската златна треска во 1849 година, некои луѓе плаќале и до 100 долари за чаша обична вода

4.0 / 5 (3 гласови)

 

Во I-от век, за да си го освежат здивот луѓето пиеле козјо млеко

4.2 / 5 (5 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Copyright © 2018. All right reserved.