Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5

Факти за Здравје и убавина :

 

 

4% од жените никогаш не се шминкаат

4.5 / 5 (8 гласови)

 

Клеопатра била една од првите жени што ги боела своите усни

5.0 / 5 (8 гласови)

 

5% од сите жени не поседуваат фен за коса

4.4 / 5 (8 гласови)

 

38% од жените се фарбаат плави

4.8 / 5 (9 гласови)

 

16% од сите жени никогаш не ја бојадисале својата коса

5.0 / 5 (13 гласови)

 

Повеќе калории се согоруваат со спиење отколку со гледање телевизија

4.4 / 5 (14 гласови)

1 2 3 4 5

Copyright © 2018. All right reserved.