Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5

Факти за Здравје и убавина :

 

 

Индијанците ги користеле семките од тиква како лек

4.6 / 5 (5 гласови)

 

Насмевката е една од најчесто употребуваните изрази на лицето. За една насмевка се употребуваат од 5 па се до 53 мускули на лицето

5.0 / 5 (9 гласови)

 

Кечапот е добар балзам за коса. Тој исто помага во отстранувањето на зеленкастите влакна што некои плави луѓе ги добиваат после пливање во хлорирана вода

4.8 / 5 (9 гласови)

 

Мажите во нивните рани 20ти се бричат околу 4 пати неделно

5.0 / 5 (2 гласови)

 

Повеќето кармини содржат лушпи од риба во нив.

3.2 / 5 (15 гласови)

 

Една жена поминува просечно 55 минути дневно во туширање, облекување и дотерување

4.8 / 5 (5 гласови)

1 2 3 4 5

Copyright © 2018. All right reserved.