Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3

Факти за Љубов :

 

 

Мажите се со поголема веројатност да кажат "те сакам" први одколку жените.

4.7 / 5 (7 гласови)

 

Двојките кои се во љубов ги синхронизираат нивните срцеви отчукувања гледајќи во очите еден со друг за три минути.

3.0 / 5 (2 гласови)

 

Има околу 3 милиони први состаноци секој ден во светот .

5.0 / 5 (4 гласови)

 

Романтичната љубов биохемиски не се разликува од тоа да имааш тешко опсесивно-компулсивно нарушување.

5.0 / 5 (1 гласови)

 

Симболот на срцето прв пат се користи за означување на љубов во 1250. Пред тоа, тој се употребуваше за листови.

2.5 / 5 (2 гласови)

 

Бракот започна да се менува од договорен на брак од љубов во 18от век.

4.0 / 5 (3 гласови)

1 2 3

Copyright © 2018. All right reserved.