Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor

Случаен Факт :

 

Жените кои пијат повеќе од 2 шољи кафе дневно имаат поголем ризик од развој на остеопороза

3.5 / 5 (2 гласови)

Уште еден случаен факт

Copyright © 2017. All right reserved.