Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Вицеви за Чак Норис :

 

Само Чак Норис извадил македонско државјанство од грчка амбасада!

4.3 / 5 (3 гласови)

ГО ПУКАЛЕ ЧАК НОРИС , ПИШТОЛОТ Е ВО БЕГСТВО А КУРШУМОТ ВО КРИТИЧНА СОСТОЈБА!!

4.5 / 5 (2 гласови)

Чак Норис може да прави склекови без раце со дување.

5.0 / 5 (2 гласови)

Чак Норис фатил рак! Го чувал во тегла му паднало жал па го пуштил!

5.0 / 5 (2 гласови)

Знаете ли кој бил на одмор кај нас во 1903 година?
Чак Норис!

4.0 / 5 (2 гласови)

Расплачено дете си оди дома и татко му го прашува:
-Кој те истепа бе ќе го убијам?!

Детето му вели:
- Чак Норис... :(

Таткото:
- Аман па и ти зошто се тепаш со сите?

4.0 / 5 (2 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.