Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Вицеви за Секс :

 

Го прашува учителката мали Ѓокица: Што е тоа темно е, во шума е и се движи? Срна! Добро, но може да биде и медо. А што е тоа во бара зелено? Жаба! Добро но може да биде и дождовник. Може ли учителке јас нешто да ве прашам? Прашај ме. Кога е во устата е големо, а кога излегува надвор е мало? Учителката му врзува шлаканица на Ѓокица. Добро но може да биде и мастика.

5.0 / 5 (3 гласови)

- Мамо, мамо, а што прави штркот откако ќе го донесе детето?
- Се врти на другата страна и хрчи!

3.6 / 5 (5 гласови)

Трпе оди на доктор и му вели на докторот:
- Докторе, имам голем проблем. Секоја вечер сонувам како во мојот стан доаѓаат пет голи девојки и пробуваат да ме заведат.
- Добро, и како вие реагирате на тоа?
- Само мафтам со рацете и ги бркам од себе.
- Па добро, што сакате јас да сторам околу тоа?
- Ве молам докторе, искршете ми ги рацете!

2.8 / 5 (5 гласови)

Некое дете здогледало некој старец со откопчан патент и му вика:
- Дедо, отворен ти е дуќанот!
- Ее внучко, сега џабе е отворен, нема промет во кожара, ах да беше месара ко порано!

2.0 / 5 (4 гласови)

Семејство се спрема за на одмор но во последен момент на таткото му излегува некоја работа па го откажува одморот, но сепак е фер ги пушта жената и децата да одаат сами.Ја викнал жената в спална да се ,,поздрават,,. Во тој момент влегло малечкото детенце и прашало:
-Тато што и правиш на мама?
- Еве сине ја пумпам да не ...се удави кога ќе плива.
Кога се вратиле дома такото ги прашува како поминале на одмор.
-Убаво тато, имаше еден чичко постојано ја пумпаше мама, а кога му се расипа пумпата и со уста дуваше.

3.8 / 5 (5 гласови)

Црнец и Фата

Навалил црнец на Фата, а таа се двоуми:
- "Слушнав дека ти е премногу голем па се двоумам."
- "Остави ти што зборуваат. Се е лага, ти се колнам!"
- "Па може да ти го испушам еднаш!"
Црнецот се налутил:
- "Што ќе ми е тоа? Можам јас и сам да си го испушам..."

4.0 / 5 (2 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.