Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Вицеви за Разно :

 

Си седат госпоѓа и господин во воз! Госпоѓата ненадејно прднала и се вцрвенила.
- Извинете господине, ќе ве молам ова да остане меѓу нас!
- Меѓу нас!!! Море отворај прозор!!!

4.0 / 5 (3 гласови)

Како абортира кокошка?
- Јајцето го снесува на бетон.

5.0 / 5 (1 гласови)

Си седи некоја мачка на ограда и пуши трева. Поминува некоја баба и почнува да и вика: Писсс мачко! А мачката на тоа и возвраќа: Peace, бабичке!

3.0 / 5 (2 гласови)

- Што правиш?
- Еве, правев торта.
- И, како ти испадна?
- Од раце!

2.8 / 5 (4 гласови)

- Како се викаш ти душо?
- Милица, а ти мило?
- Душица.

3.0 / 5 (3 гласови)

Царинар умира. Свети Петар го пречекува со прашањето: - Каде те испратија, во рајот или пеколот? - На границата!

1.0 / 5 (2 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.