Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Вицеви за Плавуши :

 

Колку плавуши се потребни за да се затвори струен круг?
- Две. Едната се бања, а втората и подава фен!

0.0 / 5 (0 гласови)

Разговараат две плавуши за првото сексуално искуство.
- Јас првиот секс го имав на 15.
Другата запрепастена вели:
- Леле, а јас првиот секс го имав само со 2.

0.0 / 5 (0 гласови)

Лото

Зошто плавуша игра лото?
- Затоа што пријателката и кажала: "Ку*ац ќе добиеш!"

3.0 / 5 (2 гласови)

Што прави плава келнерка на кровот на кафе-бар со ладни пијалоци?

- Сопственикот рекол дека следната рунда е на куќата.

4.0 / 5 (1 гласови)

Плавуша бара скром€н д€чко.

2.5 / 5 (2 гласови)

Зошто плавуша јаде списание?
- За да чита во себе.

4.0 / 5 (1 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.