Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Вицеви за Мујо и Хасо :

 

Хасо му вели на Мујо:
- Мујо, велат дека веќе џентламените не постојат!
- Глупости Хасо! Па вчера јас и држав на Фата чадорот додека ја менуваше гумата.

3.3 / 5 (4 гласови)

Шеќерна болест

Добил Мујо шеќерна болест и му се жали на Хасо:
- "Ете не смеам да јадам баклава и ништо такво, а не смеам ниту на Фата позади."
- "Абе ајде, јасно ми е за баклавата и другите слатки, но секс?"
- "Е мој пријателе, па тоа ми беше најслатко."

1.0 / 5 (1 гласови)

Мујо го прашува Хасо:
- Хасо, што би направил ако твојата жена ја нападне мечка во шума?
Хасо:
- Па ништо, не би се мешал, сама ја нападна, сама нека се брани!

3.0 / 5 (2 гласови)

Отишол Мујо во зоолошка градина. Дошол до кафезот со мајмуни, му се обратил на едниот мајмун кој држал две банани во рацете:
- Ќе сакаш ли да ми дадеш една банана?
А мајмунот:
- Ќе ти ги дадам и двете ако ми кажеш како излезе ти од кафезот!

3.7 / 5 (3 гласови)

Mујо се жали:
- Дојде лошо време Хасо. Гледај, ако не платиш струја ќе дојдат ќе ти ја сечат, ако не платиш телефон ќе дојдат ќе ти го сечат, ако не платиш вода, исто. Страв ме фаќа пријателе, сеуште не сум платил алиментација.

2.3 / 5 (3 гласови)

Сите жени на Мујо му биле исти па така решил да бара жена со три цицки. После долго и исцрпно пребарување по целиот свет наоѓа во Африка црнкиња со три цицки и се жени за неа. После првата брачна ноќ се буди Мујо збунет и ја прашува црнкињата:
- Кај ти е третата цицка?
- Па будало, тоа не беше цицка, туку чир. А тебе љубов моја многу ти благодарам што го исцица.

0.0 / 5 (0 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.