Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Вицеви за Информатика :

 

Дедото му вели на внукот:
- Јас на твој години имав жена, три деца, соѕидано куќа, војна преживеано.
- Супер дедо, ама џабе кога немало кој да ти лајкне.

4.0 / 5 (2 гласови)

Корисник се јавува на сервисерот за компјутери и му го кажува проблемот.
Сервисерот- А, имаш ли икони на десктопот?
Корисникот- Да!
Сервисерот- Е, па моли се.

5.0 / 5 (1 гласови)

Гугл е толку интелигентен, што веќе не можеш ништо да скриеш од него. Вчера јас на пример, пишувам: „Работам во Македонија за 1.500 евра плата“, а Гугл ми враќа:
- Did you mеan 150 Евра?

4.5 / 5 (2 гласови)

Добар ден, јас сум Марта, не можам да печатам.Секој пат кога пробувам се појавува пораката :
„Не можам да го најдам печатачот“. Дури и сум го подигнала печатачот и ставила пред комппјутерот, но компјутерот сеуште не може да го најде...

5.0 / 5 (1 гласови)

Оди програмер во месарница и му мика на месарот:
- Измери ми 1 килограм месо.
Месарот му дава килограм месо, а по 10 минути програмерот се враќа и му вика на месарот:
- Дај ми уште 24 грами.

1.0 / 5 (2 гласови)

Фејсбук венчавка

Maтичарот:
- "Дали се согласувате да го промените својот Фејсбук статус од SINGLE во MARRIED?"
Младоженецот и младенката:
- "Да!"
Матичарот:
- "Ги молам кумовите да дојдат и да кликнат LIKE!"

3.0 / 5 (3 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.