Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Вицеви за Доктори :

 

Докторот излегува од канцеларија.
- Ајде кој е Трпе нека влезе на преврска.
- Еее, Трпе си отиде, му зарасна раната.

0.0 / 5 (0 гласови)

Докторе, многу ли е сериозно? – прашува еден пациент.
- Колку години имаш? – прашува докторот.
- Уште малку ќе наполнам 30.
- Ааа, нема, нема!

5.0 / 5 (1 гласови)

Циганка кај гинеколог

Дошла циганка кај гинеколог, се соблекла и лежи на кревет. Докторот го зафатило невидена смрдеа. Го гледа циганката и му вика:
- "Што се мрштиш, ако си сакал да ти мириса убаво што не си станал цвеќар!?"

5.0 / 5 (2 гласови)

- Докторе, имам склероза.
- Што имаш?
- Што имам?

5.0 / 5 (1 гласови)

-Докторе, каде студиравте?
-На Европски.
-Фала многу, пријатно, отидов јас кај бајачка...

5.0 / 5 (1 гласови)

Цветко бил на доктор и докторот му кажал:
- Цветко, мора да ја намалите ракијата.
Цветко го послушал и кога се вратил дома, 30те литри ракија ги намалил на 5 литри.

5.0 / 5 (1 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.