Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor

Случаен виц :

Се среќаваат двајца бизнисмени во болница, целите во гипс. Првиот објаснува:
- Се враќам јас после долго патување, жена ми ме чека во креветот. Имавме див секс. По навика вадам и и давам 1000 денари а таа ми враќа 500. Па почнавме жестока тепачка. А ти?
- И јас се враќам после долго патување, жена ми ме чека гола во креветот. Имавме одличен секс. Некој заѕвони на вратата. Жената праша кој е, а јас по навика скокнав од терасата.

0.0 / 5 (0 гласови)

Уште еден случаен виц

Copyright © 2017. All right reserved.